Vliegveld weg

Vliegveld weg

30 November vertrokken ook de laatste F16’s van vliegbasis Twenthe, voorgoed. Voorgoed verdeeld over Volkel en Gilze-Rijen of zo. Het fijne hebben we er niet van gevolgd, wel dat het veel gevolgen zal hebben voor de regio. Geen nachtvluchten meer, maar ook geen toeleveranciering. Eens kijken wat voor idote compensatieregeling er wordt bedacht. Of wat er van dat fantastische natuurgebied over gaat blijven.
Voorlopig houden nog even een burgerluchtvaarthaven Twente.

One Reply to “Vliegveld weg”

  1. zo heeft henk de marine uit vlissingen zien vertrekken richting den helder. en hij weet nog van den heldernaren die naar vlissingen verhuisden voor de marine. weg activiteit aan de prins hendrikweg, nu wil je die weg niet eens meer nemen, tenzij je moeder naar de trein moet. weg levendigheid in de 1ste binnenhaven. geen flottieljes, muziekkorpsen, mijnenvegers meer.
    tegenwoordig veegt henk zijn eigen mijnen en de zijnen.