Thema’s

Thema’s

Het zal je niet zijn ontgaan: het ziet er allemaal heel anders uit dan gisteren. In het kader van bijblijven ben ik qua WordPress opgewerkt tot versie 1.5.2, met alle gevolgen van Dien.
Eén van de nieuwe features is de ultieme flexibiliteit in uiterlijk met behulp van thema’s. We weten allemaal dat minder is beter enzovoorts, maar ook binnen dat gegeven zijn er al honderden thema’s beschikbaar. Op en aanmerkingen mogen worden gemaakt.

7 Replies to “Thema’s”

  1. Ziet er leuk uit. Kunnen de kopjes rechts in óf Engels, óf Nederlands? Ik mis je kopfoto wel en misschien een zacht kleurtje onder je logs? Dat was het wel. Ik denk dat ik ook weer eens aan de klus ga.

  2. zwarte lijnen zijn mij te dik. alleen maar kapitalen vind ik zelf jammer, je bent wel enorm vooruit gegaan. die enge ogen hoeven voor mij niet terug. alles bij elkaar: prima dus!

  3. Nou lezers, dank voor de respons. Je ziet: over smaak valt het meest te twisten.
    Het is overigens een bestaand thema Borderline Chaos, dat helemaal deugt in mijn ogen. De maakster Marianne blijkt overigens ook fan van John Prine (of minstens John Prine’s Angel from Montogomery; sneue situatie overigens in dat nummer)