Dope

Dope

Het Full Color Summer Square Festival is voor en door jongeren, ik zei het al. Omdat jongeren nog moeten leren, is zo’n organisatie nog lang niet zo gelikt als waar we inmiddels aan gewend zijn Maar het publiek is wel helemaal dope (van “onder de ~ zijn”), gothic of cool, en ook wel relaxed. En security, stadswachten en politie was er ook genoeg, met evenzovele oortjes. Dan kan er qua gemeente niet veel meer mis gaan.
Het was niet heel druk. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet alle acts gehoord heb, maar Relax was wel met stip de professioneelste eend in de bijt (“Eee, Sjit man, o-nie-dan!”). Echt weer een lekkere performance. En omdat de geur van de Clochard me inmiddels niet meer helemaal onbekend voorkomt, kon zelfs ik amper stil staan.
Van zanger Lewy mocht vandaag alles (“Hengelo, right here!”) dus ook met Tom en Kees op de foto. Helemaal te dope!