Het regent weer

Het regent weer

De herfst treedt in, en dus stonden we vanavond in de stromende regen te kijken bij Daniel Lohues en de Louisiana Blues Club en Ilse DeLange. Twee toppers uit de regio, onze regio, en met dat Zeeuwse bandje wat mij betreft De Drie Topstukken van ’s vaderlands populaire muziek.
Verrassend was het niet: Daniel is een formidabel bluesgitarist en heeft een prima band, en Ilse heeft een mooie lieve stem en dito uitstraling, maar een drummer die -zeker in vergelijking met de oneindige subtiliteit van Vinnie Colaiuta op de plaat- beter bij de Golden Earring past. Maar: hij is wel haar vriendje, dus tolereren we dat gewoon.
Ilse was zo sportief om waar mogelijk z..

2 Replies to “Het regent weer”

  1. zekers. En uit honderden ;-). Hop naar de nuursservice, en voila.