Verademing

Verademing

Overdonderd waren wij ook door een buitenlandse vondst. Waar er in Nederland altijd moet worden beknippeld, gekort en bezuinigd op wat dan ook, was onze verademing aan het eind van de dag nog niet verdwenen na het toevallig binnenstappen van een willekeurige Luxemburgse groenvoorziening.
Toch al getergd door bv. de Hengelose restyling van de binnenstad, landelijk als fiasco bekend, stapten we de parkeergarage uit en meenden door het park Monterey de kortste weg naar het centrum te vinden. Een bord gaf aan dat het om een Place de jeux publique park ging. Oud en jong, een immens (ware grootte?) formidabel onderhouden piratenschip, in een grote zee van afgeronde kiezeltjes, opgevrolijkt door artistieke (mooie), keurig opgepoetste houten zeedieren (aus massivem Holz, konzipiert, geschnitzt und gemeißelt vom K