Vakantie

Vakantie

We gaan op vakantie. Ik was er eigenlijk ook wel aan toe. Augustus! Het moet niet gekker worden.
Bij de klaar-voor-de-vakantieopruiming hoort tegenwoordig het uitruimen van de inbox. De tientallen mails die al weken, soms maanden op een (re)actie wachten, worden nauwkeurig tegen het licht gehouden en beoordeeld op relevantie. Dat tikt in eerste instantie niet echt aan, maar na een tweede, derde en uiteindelijk een balorige laatste ronde blijkt er eigenlijk niets meer over te blijven dat na de vakantie nog steeds actueel zal zijn; er blijven er slechts 2 over. Dat wordt een lekker schone lei, of -meer uit mijn eigen tijd- na de vakantie beginnen in een nieuw schrift (met een nieuwe pen).
De komende weken dus even geen items. Maar daarna wellicht des te meer! Of leuker.
(die foto? ja, die is echt zo bewogen. Zo donker was het ;-))