Voorpret (5)

Voorpret (5)

Je zou er bijna sentimenteel van worden, van zo’n laatste keer Congresgebouw. Het is altijd wel charmant, dat dolen door dat gebouw, waarbij in de loop van de avond het lekker kunnen blijven zitten waar je bent belangrijker wordt dan het nog een glimp op kunnen vangen van de artiest die aan de tegenoverliggende kant van het gebouw optreedt. Deze zaal is te vol. Hier kun je net niks zien. Dit is niet mijn smaak. Doe nog maar een falafel. Ik wil em wel zien, maar daarvoor zijn we net te laat en zijn we hier niet op tijd terug. Ik moet me toch heel sterk vergissen of het gaat er in Rotterdam een stuk praktischer aan toe. We zouden toch moeten proberen een glimp of meer op te vangen van McCoy Tyner, Dave Holland, Kurt Rosenwinkel, Jamie Cullum, Solomon Burke, George Duke, en dan zal David Sanborn (met Don Alias) wel niet vermeden kunnen worden. Voor Sanborn ging ik ooit wel eens (ca. 1987) naar de Doelen, in Rotterdam. Komt toch alles weer rond. Een camera met maximaal 50mm mag meegenomen worden. Zo’n korte heb ik niet ;-).