Verwatering

Posted on

Alweer een jaar. Tom en Nikki kennen elkaar al jaren, en functioneren al net zo lang als twee handen op één buik. Zet ze bij elkaar, en je merkt ze niet meer. En als echte schoonkinderen zijn beiden opgenomen in beider gezinnen. Maar verbeeld ik het me als ik denk dat ze langzaam maar zeker een beetje uit elkaar groeien? Ach, het zal wel zijn dat hun wereld langzaam maar zeker groter wordt, dat het resterende deel van het bestaan aan hun leven wordt toegevoegd. Verwatering noemen ze dat bij de beursberichten.
Op de foto glimt Nikki -ook gek op paarden- van trots dat haar Tom even bij haar op het paard wil; hij mag op het zadel, zij kan wel zonder. Ook Tom is trots, maar ook een beetje ongemakkelijk. Ze hebben vanaf vandaag zomervakantie en vertrekken binnenkort, elk naar hun eigen bestemming. Maar ook dat is doorgaans geen probleem. Fijn toch?