Cunera-St. Marcellinus

Posted on

Het jaarlijkse kampweekend van de scouting Cunera-St. Marcelinus zal plaats vinden op zaterdag 2 en zondag 3 juli a.s. Het thema is dit jaar piraten.
Het weekend wordt gebruikt om scouting Cunera-Marcellinus te presenteren aan belangstellenden. Tevens wordt dit weekend gebruikt als voorbereiding op de zomerkampen (materiaal controle) . Het kampweekend is een grote groepsactiviteit. Alle leden zijn dit weekend aanwezig.

Van huis uit heb ik niks met scouting maar het gezin krijgt er van moeders kant wel wat van mee. En gelukkig maar. De kinderen worden door de ogenschijnlijk zeer integere vrijwilligers -stuk voor stuk al jaren aanwezig in de wereld van padvinders en woudlopers- beziggehouden met normen-en-waarden-dingetjes, maar dan de praktische kant daarvan. En dat vinden ze vooral erg leuk. Dus net als bij alle andere zaken die de problemen van ons land bij de wortel aanpakken wordt het dan maar weer eens tijd om de subsidiekraan dicht te draaien. Stoer hoor!