Prijspakker

Posted on

Hoe dieper de wens, des te groter het genot. Al zolang Nikon met digitale spiegelreflexcamera’s voor de thuismarkt kwam, wou ik ‘em dolgraag, de D70. Het begon met 1.250,- voor de body, en dat is zelfs in euro’s erg veel. Maar dan nu eindelijk binnen het verantwoorde bereik van een gezin met twee schoolgaande kinderen: als Prijspakker bij de Makro. De uitgebreide kit, body met 30/100 en 70/300 lenzen, en 256MB card, voor uiteindelijk 808,-, zelfs inclusief de BTW. Gekocht. Orgasmisch. Ik snap: er moet plaats gemaakt voor de D70s. Die is natuurlijk weer beter, maar weer gewoon te duur.
De Minolta Dimage S304 heeft inmiddels ca. 12.000 plaatjes geschoten sinds april 2002. Die was toen ongeveer even prijzig, maar dat bleek me pas na nauwkeurig terugrekenen in guldens. Tweedehands gaat niet meer werken denk ik, dus zal-ie wel voor de kinderen worden. Duur speelgoed.
Het wachten is nu op de opgeladen batterij…

One Reply to “Prijspakker”

Comments are closed.