We kijken even naar de beelden

We kijken even naar de beelden

De multimediawereld zoekt koortsachtig naar het ultieme, en als je -zoals ik- inmiddels zo’n beetje alles aan elkaar hebt geknoopt, merk je wat echt deugt en wat niet. Wel deugt bv een S-VHS kabel tussen je computer en je TV. Ik werd daar nooit echt warm voor, omdat de resolutie van de PC vele malen hoger is dan je TV. Maar… je gedownloade bestanden zien er vaak als echt/DVD uit! Da’s toch ff wat gezelliger dan met z’n allen op de stoel voor de monitor. Voor wie het niet wist: er is vaak een aparte optie voor Full screen. Kun je gewoon doorwerken terwijl de familie kijkt. Nog wat opnemen op video? Neu. Kijk via uitzendinggemist of download of..of…
Eindeloze mogelijkheden. Kijk bv nog eens naar de Allman Brothers op Fillmore East 1970. Die koop je niet (is-ie te koop?), maar wil je wel gezien hebben (lijkt me). En vervolgens weer gauw vernietigen.