De hoofdstad van Twente

De hoofdstad van Twente

   Bevrijdingsfeest. Met een postieve instelling en behoorlijk weer in Hengelo op zoek geweest naar bevrijdingsvertier. Na een quickscan van een half uur was al duidelijk: dit gaat ‘em niet worden (foto links), slechts verloren zoekende mensen, we gaan maar ‘ns in Enschede kijken. Een enorme drukte, een open sfeer, bijna net te laat voor de parade van onze bevrijders. De tijd naar Daniel Lohues lijkt te overbruggen in deze atmosfeer. Lekker vooraan, laat maar komen. Daniel blijkt ziek, en Andre Manuel (foto rechts) -trad in Hengelo op maar zal wellicht bij gebrek aan belangstelling een alternatief in Enschede zijn aangeboden- nam waar. Ook leuk, maar anders. Iedere Hengeloer moppert over het gebrek aan sfeer, da’s geen gezeur, maar gewoon terecht.