Begrepen

Posted on

Pat Metheny, hij weer, heeft het begrepen, en verwoordt het (in verband met The way up en de a.s. concerten op 7/8 juni in Vredenburg) middels onze krant ook nog eens goed: “Veel gitaristen vinden het al mooi als ze goed kunnen spelen. Dan denk ik: okay, je kunt spelen, maar wat dan nog? Doe iets waar iedereen versteld van staat. Je instrument beheersen is niet genoeg. Maak er poŰzie van, vertel verhalen met je gitaar. Vertel ons iets wat we nog niet weten”. Als voorbeeld van gitaristen die wat te melden hebben worden Kurt Rosenwinkel, Jesse van Ruller en Martijn van Iterson genoemd.
En zoals het een goed regionaal dagblad betaamt, wordt em nog even ontlokt dat onze Ilse (NSJ 2003) fantastisch was, en an amazing singer.
Heeft hij gelijk? Kurt Rosenwinkel-Deep Song -new album.rar