Klusserdeklus!

Klusserdeklus!

Een strakke actie van de familie leidde tot hilarische momenten op het Oldenzaalse kuukenfestival. Gekleed als Plop, Klus, Kwebbel en Lui deden we menig jong kinderhart sneller kloppen. We hoefden nog net geen handtekeningen uit te delen, maar het zat er echt niet ver van af. Gewiekste gasten, die van Studio 100.

4 Replies to “Klusserdeklus!”

  1. Hihihi, ik was wel benieuwd nadat je me via MSN op de plopfoto had gewezen. Ik kan me goed voorstellen wat dat met een kinderhartje doet! Volgend jaar als Bob de Bouwer dan maar?

  2. Zou kunnen. Maar de kans is groot dat er dan inmiddels weer andere helden zijn, en dat we als Yugi-Yo of zo of Spons-Bob moeten ;-)

  3. Ik denk eens even bijlezen over wat er zoal verandert is in het leven van ‘Ome Peter’.. Maar als ik dit zo zie is dat nogal wat…