Hengelo weekly update

Posted on

In de tropische warmte heeft de aannemer nu duidelijk het moment bereikt dat het meeste leed wel geleden is: het tempo is er een beetje uit. Toegegeven: dat ligt ook wel een beetje aan ons zelf. Je kunt nu eenmaal niet verwachten dat iedereen maar altijd direct mee kan met jouw veranderende wensen. Dat probeer ik onze klanten ook altijd te laten begrijpen.
Maar: we zijn er ook bijna. De keuken is er, en doet het! Er resteert nog slechts een na te leveren oven, die dan volgende week komt, maar voor de rest: warm en koud water, afwassen en koken, het is er allemaal. Zelfs nu ook stroom en CAI. Natuurlijk kost het moeite om niet direct alles in te richten, maar dat zou dom zijn, want we willen de stucadoor bij nader inzien toch het plafond nog laten spuiten. Alles wat je neerzet moet ook afgelpakt worden, of -waarschijnlijker- wordt meegespoten. Dat spuiten moet morgen gaan gebeuren. Dan komt deze week ook nog het sanitair, en dan kunnen we ook weer fatsoenlijk wassen en drogen. Dat schiet er nu ook een beetje bij in. Volgende week zouden we dus beneden moeten kunnen leven.

De betegeling geeft een beeld van de bijkeuken/toilet. Het ligt voor de stucadoor eigenlijk nog allemaal onder het beschermend karton.

Het schilderwerk gaat in de tussentijd gewoon door, en de volgende keer zal ik daar mogelijk het verrassende resultaat van laten zien.

Categorie├źn: Huis